• Català
  •       Español

També en:
Facebook Twitter Google+ Pinterest Wordpress
   
LLetra

VirtueMart Login

Ioga Classic
Ioga Classic
Ioga per embarassades
Ioga per embarassades
Deixar de fumar
Deixar de fumar
Curs Reiki
Curs Reiki
Kundalini Ioga
Kundalini Ioga
Mindfulness
Mindfulness
Ioga Nidra
Ioga Nidra
Ioga Kids
Ioga Kids
Naturopatia
Naturopatia
Homeopatia
Homeopatia
Mindfulness Kids&Junior
Mindfulness Kids&Junior

Tractament de reiki

Decideix harmonitzar-te!

Reiki és un sistema d’harmonització natural que utilitza l’Energia Vital Universal, la qual permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals.

Significa "comunicació d’energia", és la tècnica de transferència d’aquesta Energia vital mitjançant les mans.

El tractament de reiki no té contraindicacions ni interfereix en qualsevol tipus de tractament mèdic.

Reiki no pot reemplaçar el tractament mèdic, però si que es pot utilitzar de manera complementaria.

A través d’aquesta energia aconseguim equilibrar el nostre cos físic ajudant-nos a accelerar la pròpia capacitat del cos per auto curar-se.

També aconseguim calmar les nostres emocions i asserenar la nostra ment.

La pràctica del Reiki es fonamenta en un emissor o canal que, a través de les seves mans o d’altres mètodes, segons el nivell, transmet Reiki (energia vital) a un receptor que pot ser ell mateix o be una altre persona (present o no en el espai- temps) amb la finalitat de pal·liar o eliminar molèsties i malalties. Donat que Reiki és una energia universal els tractaments també poden dirigir-se a altres essers vius com ara animals, plantes o situacions.

La paraula Reiki ( que traduït significa Rei = universal, sense límits i Ki = energia vital) és d’origen japonès , així com la tècnica, però la pràctica de la transferència d'aquesta energia per a la sanació és aplicada des de l’antiguitat més remota. És l'energia del Prana dels hindús, el Mana dels kahunas, el Chi dels xinesos...

El mètode Reiki es basa en el sentir hinduista que el correcte fluir de la Energia Vital a través dels distints chakras és el que assegura un bon estat de salut en el organisme. Segons aquest saber, el mal funcionament o bloqueig de l’energia en un o varis chakras seria el que provocaria o agreujaria el mal estat de salut donant lloc a malalties i trastorns.

El mètode consisteix en dirigir l’energia Reiki (de una forma establerta per el Dr. USUI y de provada eficàcia) als diferents òrgans, sistemes i chakras de la persona receptora (malalta o simplement amb ganes de millorar), desbloquejant-los i potenciant el procés de recuperació del receptor.

aaaa Reiki Fotolia 15066426 S

 

DURACIÓ I METODOLOGIA

El tractament de Reiki serà en hores concertades i té una durada de més o menys quaranta-cinc minuts.

Cal comptar una hora per poder sortir tranquil·lament del profund estat de relaxació aconseguit.

 

Contactar