• Català
  •       Español

També en:
Facebook Twitter Google+ Pinterest Wordpress
   
LLetra

VirtueMart Login

Ioga Classic
Ioga Classic
Ioga per embarassades
Ioga per embarassades
Deixar de fumar
Deixar de fumar
Curs Reiki
Curs Reiki
Kundalini Ioga
Kundalini Ioga
Mindfulness
Mindfulness
Ioga Nidra
Ioga Nidra
Ioga Kids
Ioga Kids
Naturopatia
Naturopatia
Homeopatia
Homeopatia
Mindfulness Kids&Junior
Mindfulness Kids&Junior

Reflexologia

La salut a través dels teus peus!

Ciència ancestral, practicada per els antics Egipcis, més de dos mil anys abans de Crist. Es l' estímul de tots els òrgans i cèl·lules del cos, mitjançant un massatge en certs punts del peu.

La Dra. Eunice Ingham va estudiar i demostrar que la reflexologia és una autentica ciència de la salut i els seus múltiples efectes són beneficiosos per l' organisme.

La reflexologia és sempre un complement i una alternativa d' un tractament mèdic, mai el supleix.

El massatge als peus en punts concrets pot ajudar a reduir diversos mals com ara elFotolia_7059889_S mal d’esquena, la gastritis, dolors menstruals, estrenyiment, mal de cap, et

La reflexoteràpia podal es basa en el fet que certs punts dels peus es tornen més sensibles quan apareix una malaltia: l’augment de dolor en cert punts indicarà que hi ha alguna irregularitat i el massatge en aquests punts ajudarà a aliviar-ho. Per aquesta raó la reflexoteràpia podal no és només un massatge de plaer.

S’aconsella en casos de mal de coll, columna, menstruacions doloroses, estrenyiment, etc. Cal remarcar que per algunes d’aquestes dolences la reflexoteràpia no serà un remei definitiu, però ajudarà a la seva curació com a complement dels tractaments mèdics tradicionals.

DURACIÓ I METODOLOGIA

La reflexologia serà en hores concertades i en el nostre centre té una durada de quaranta-cinc minuts.

 

Contactar