• Català
 •    Español

També en:
Facebook Twitter Google+ Pinterest Wordpress
   
LLetra

VirtueMart Login

Ioga Classic
Ioga Classic
Ioga per embarassades
Ioga per embarassades
Deixar de fumar
Deixar de fumar
Curs Reiki
Curs Reiki
Kundalini Ioga
Kundalini Ioga
Mindfulness
Mindfulness
Ioga Nidra
Ioga Nidra
Ioga Kids
Ioga Kids
Naturopatia
Naturopatia
Homeopatia
Homeopatia
Mindfulness Kids&Junior
Mindfulness Kids&Junior

Acompanyament Personal

Supera els teus límits!

Redescobrir la seva vida, retrobar-se, equilibrar-se, apartar aquella angoixa i estrés que desordena la ment i trastoca l’equilibri de la persona, donar sentit a les accions a les que estem exposats, entendre el nostre esser, la nostra energia, la nostra felicitat…

Tots aquests reptes i molts altres que encara tindràs que afrontar seran enfocats bàsicament amb dos actituds:

 • Resignació/ Queixa

 • Esperit constructiu/ Superació

En aquest procés l’ acompanyat (aquell que rep l’ acompanyament) es la persona mateixa que conta amb la major i millor informació per a resoldre les situacions a les que s’enfronta.

En lloc d’ensenyar, l’ instructor facilita a la persona a que aprengui de sí mateixa, i per ella mateixa.

QUE  ACONSEGUIREM?

Arribar a un nivell més elevat d’autoestima i benestar personal, un nivell mes alt de felicitat i menys estrés.

Treballarem diferents tècniques  com: jocs de gestos, Reiki, visualització creativa, relaxació, mentalitat positiva, creixement personal…

Algunes d’elles practicades i consolidades des de l’antiguitat, les quals farem servir com a base per l’estudi de nosaltres mateixos a fi de poder conèixer-nos realment, i així, poder centrar-nos en la millora del dia a dia de la nostra vida.

Ser qui es vol ser!; on el pensar, el sentir y el actuar siguin una unitat coherent i guardin relació amb l’ actitud personal i la pròpia responsabilitat.

Amb el treball de creixement personal l’ interessat aprèn, a través de la consciència de sí mateix, a aprofitar les seves possibilitats de pensar, sentir i actuar per a:

 • Usar el pensament de forma lliure i autònoma.

 • Dominar una llibertat responsable, essent líder de sí mateix.

 • Tenir salut mental/emocional.

aaaa iStock_000009925974Small
SOLUCIONS ARA!

COM TREBALLAREM?

Treball continuo i supervisat que ens ajuda a ser conscients de patrons de conducta i comportaments erronis o mal interpretats que hem gravat inconscientment i que ens aporten inseguretats, entre altres coses.

Per a això serà fonamental observar aquests QUATRE PASSOS:

1 VEURE: Observar.

L’observació serà fonamental per a que la persona trobi solucions. A través del posicionament en nous punts de vista, i de l’observació dels paradigmes, creences i conductes que es practiquen, l’ individu podrà elegir entre noves alternatives que el recolzin a construir els resultats que busca.

2 ACCEPTAR: Prendre consciència.

L’ observació permet la presa de consciencia, bàsicament sobre el  nostre poder d’elecció. L’ entrenador centrarà el deixeble en les eleccions que prengui i les conseqüències que creen, brindant-li eines específiques per a escollir amb major efectivitat i conscientment.

3 DECIDIR: Determinació d’ objectius.

Es essencial per a tot procés d’ acompanyament el poder contar amb objectius clarament definits. Aquest serà el pas crucial cap a l’ obtenció dels mateixos i servirà de guia per a la presa de decisions i accions.

4 ACTUAR:

Un cop recollida tota l’ informació, s’ha d’actuar d’ una forma sostinguda en el temps. L’ instructor acompanyarà amb cura aquest procés superant les dificultats que poden aparèixer en la posta en pràctica.

iStock_000002027164Small

aaaa

És la pròpia persona, a través de l’instructor,  la que anirà escollint allò que realment necessita i apartant lo que no, per així aconseguir mes confiança, viure en positiu i en definitiva ser mes conscient, mes “UN MATEIX”.

Separar el blat de la palla.

El treball es realitza segons la pròpia capacitat i a la “velocitat” en que  un@ es senti cómod@.

MATERIAL REQUERIT

 • Una llibreta amb separacions.

 • Roba còmoda.


Contactar