• Català
  •       Español

També en:
Facebook Twitter Google+ Pinterest Wordpress
   
LLetra

VirtueMart Login

Ioga Classic
Ioga Classic
Ioga per embarassades
Ioga per embarassades
Deixar de fumar
Deixar de fumar
Curs Reiki
Curs Reiki
Kundalini Ioga
Kundalini Ioga
Mindfulness
Mindfulness
Ioga Nidra
Ioga Nidra
Ioga Kids
Ioga Kids
Naturopatia
Naturopatia
Homeopatia
Homeopatia
Mindfulness Kids&Junior
Mindfulness Kids&Junior

Equip professional

Som un grup de persones involucrades en trobar la pau i el benestar que tot esser humà necessita.

Tots i cadascú des de la seva formació pròpia, i partint d’ òptiques diferents, estem interessats en buscar el coneixement en el creixement personal.

I sobre tot i encara més important, tots estem implicats en que això es tradueixi en una aplicació pràctica en el nostre dia a dia, tant per a nosaltres mateixos com per a tots aquells que confien en nosaltres i vulguin compartir en el Centre algunes de les disciplines, cursos o be teràpies que oferim.

 
NATUROPATA (Gerent): GIORGINA GOÑI
Naturópata especialitzada en Flors de Bach, Dietoteràpia, Fitoterapia, Iridologia, Ditètica i Nutrición, Teràpia Ortomolecular, Naturopatia Funcional (Oligoteràpia, Sales de Schüssler, Orgonoterapia) i  Reiki. Professora de Kundalini Ioga i Ioga per nens (metodología Childplay Yoga)
 
"Vaig començar a endinsar-me en els estudis de la Naturopatia arrel de la malaltia d'un familiar. Aquest dur procès em va fer veure com un mateix, connectat amb la natura que ens envolta, pot mantenir-se sa! És una oportunitat poder fer realitat el meu somni oferint a tot aquell que ho necessiti, i ho volgui, un lloc on les diferents pràctiques i teràpies naturals poden complementar-se. Ajundant-nos així a tots a retrobar l'equilibri del cos, la ment i l'esperit."
aaaaaaaa
image3

 

                                
 

IVAN SANCHEZ

Terapies quàntiques, rituals metafísics i chamànics, creixement personal, visualitzacions guiades, reprogramació, acompanyaments i diferents cursos

.Experiencia en Asia, Europa i Sudamèrica.

"Des de la meva experiencia personal, visc la vida que jo he escollit, llavors, soc expert en crear realitats, aixo m'indica que som màgia.Si volem crear realitats hem de ser honestos amb nosaltres mateixos, si pensem, diguem i posem amb moviment el que sentim, estem creant una porta plena de sincronitzacions, que ens permet crear la nostra màgia.

Estem dissenyats per ser els creadors de la nostra existencia a la mare terra."

   
   
                                                                                                                                                                                                                               foto web
 
       
MESTRE I TERAPEUTA:Miquel Bru
Instructor de Zazen, Mestre de Reiki i estudiós de múltiples disciplines relacionades amb el creiexement interior de la persona.
 
"Actualment em dedico al desenvolupament del benestar, tan físic com mental de la persona, com Terapeuta en “Acompanyament Personal”, professor de Zen, Relaxació- Meditació, Hipnoterapeuta i Mestre de Reiki. També dedicat al benestar dins de l'empresa oferint serveis de assessorament i coucher "
aaaaaaaaaa

web_retrat-6481


 

 
TERAPEUTA EN REIKI, KUNDALINI IOGA: Nuria Romero
Llicenciada en llenguatge musical i piano, professora a l'Institut de Música d'Andorra per nens i adults. Terapeuta multidisciplinar especialitzada en Reiki i Instructura de Kundalini Ioga.
 
"La meva recerca ha estat sempre en el creixement interior. "

 

aaaaaaaaaaa Nuria_Romero
 
PROFESSORA DE MINDFULNESS I IOGA: Silvia Monné
Formada com a professora de meditació amb la Sociedad Española de Meditación i la I.F.S.U. (International Foundation for Spiritual Unfoldment). Professora de Nidra Ioga i de Hata-Vinyasa Ioga.
 
"El ioga i la meditació m'acompanyen a la vida des de que era nena. Auto-coneixement, respostes, equilibri, benestar... tot això i molt més és el que m'aporten.  M'han ajudat a superar els moments difícils i a gaudir més del moment present."
  Silvia-Monne-web 

TERAPEUTA QUIRO, REFLEXO, entre altres: Aurelia Font

Llicenciada en dret, diplomada en relacions transfrontereres i diplomada en quiromassatge amb menció execel.lent , en Reflexologia podal, Aromateràpia, Higiene i drenajte facial.

"Sempre m’he  interessat molt sobre el que és el sentir, el benestar, el retrobar-se amb un mateix o amb els demés, en maneres de conectar benèfiques tant per la ment com pel cos de les persones, considerant que formem part d’un tot."

aaaaaaaaaa

 Aurelia-Font