• Català
 •    Español

També en:
Facebook Twitter Google+ Pinterest Wordpress
   
LLetra

VirtueMart Login

Ioga Classic
Ioga Classic
Ioga per embarassades
Ioga per embarassades
Deixar de fumar
Deixar de fumar
Curs Reiki
Curs Reiki
Kundalini Ioga
Kundalini Ioga
Mindfulness
Mindfulness
Ioga Nidra
Ioga Nidra
Ioga Kids
Ioga Kids
Naturopatia
Naturopatia
Homeopatia
Homeopatia
Mindfulness Kids&Junior
Mindfulness Kids&Junior

Curs Psico-biogeneradors

Llibera tota la teva energia! Equilibra els teus chakras

 


Psico - biogeneradors 
o Chakras: com aquests modulen i condicionen la nostra vida.

 

Físicament regulen tots els òrgans interns, tots els sistemes: ossi, muscular, nerviós, cardiovascular, immunològic, respiratori, etc.

Químicament influencien les nostres emocions, els pensaments, els estats anímics, etc.

Així doncs podem dir que estem literalment “conduits” per els nostres chakras.[1]

 

Vol dir això que tots els nostres estats físics i mentals depenen de reaccions física/químiques alienes a la nostra voluntat. I la resposta és Si i No. M’explicaré: en primer lloc potser cal aclarir que son això dels Psicobiogeneradors.

Si desglossem la paraula veurem que  son generadors d’energia tan psíquica com biològica, també coneguts com chakras en altres llengües i cultures.

Els Psicobiogeneradors /Chakras son centres psíquics i vitals del cos subtil o cos etèric del esser humà, i també centres d’intercanvi/ equilibri d’ energia física/ biològica.

Per a què serveixen doncs els Psicobiogeneradors?

En tenim set de principals, associats, cada un d’ells, a una sèrie d’ òrgans interns, glàndules endocrines i sistemes del cos físic (circulatori, muscular, ossi, immunològic…). També influeixen distints aspectes de la nostra vida, així com els nostres estats emocionals i mentals.

Conseqüentment el desequilibri de qualsevol generador pot produir alteracions en els diversos organismes del circuit associat.

Així doncs podem dir que Sí ! Les “nostres” emocions /estats físics i mentals tenen química i també física, ja que els Psicobiogeneradors produeixen alteracions/ variacions del nostre camp vibracional, i aquest té una influència directe sobre el nostre estat general. Recorda que segons la física quàntica tot en l’univers és vibració, conseqüentment tan si ho creiem com si no tot el nostre entorn ens influencia.

 

I això ens porta a la segona part de la meva resposta. No, el meu benestar no dependrà de causes alienes o de l’entorn si aprenc a tenir una actitud activa en relació  a allò que succeeix a la totalitat del meu esser.

Perquè  son “nostres” aquestes emocions, aquests pensaments o sentiments que de sobte m’envaeixen sense previ avís i em porten a estats gens agradables? Tots hem sentit en certs moments aquesta sensació desagradable de no poder controlar les nostres reaccions.

Si canviem d’aquesta actitud passiva a una actitud activa i fem servir aquestes excel·lents eines per a preservar i millorar la nostra salut, deixarem de ser senzills “reactius” químics i físics per passar a ser Essers Humans exercint el seu dret a ser lliures, a tenir una vida digna sense tants embolics emocionals/ mentals/ físics.

Pots deixar de ser “víctima” inconscient de reaccions automàtiques a vells estímuls i patrons de conducte heretats.

Sigues Actor conscient i voluntari de la teva vida, del teu benestar!

 

Si traduïm la paraula Chakra, significa “roda” en Sànscrit. “Roda”, que quan està girant més ràpid, amb més energia, és a dir, quan el funcionament dels Chakras és normal (lliure de bloquejos), fa que cada un d’ells estigui ben actiu / energitzat per a metabolitzar les energies particulars que necessita del camp d’energia universal o energia vital.

Aquesta energia és el Ki dels Japonesos, el Chi dels Xinesos, el Prana dels Hindús, el Manà dels Kahunas, l’Energia Bioplasmàtica dels investigadors Russos, el Orgón...

Per tan, si els nostres Psicobiogeneradors/ Chakras estan equilibrats, tindrem unes excel·lents eines per a preservar i millorar la nostra salut.

 

Vius amb més plenitud i equilibri! Ets cocreador de la teva Vida!

 

Si vols aprofundir en aquest coneixement et convido a obrir te  a la saviesa que ja esta dins teu aprenent a fer servir les tècniques mil·lenàries junt amb les ultimes investigacions sobre el funcionament de la ment i de les reaccions químiques a nivell molecular i ADN.

Aprendràs a fer servir tot un conjunt d’eines i tècniques de transformació físiques emocionals i mentals com:  respiració, mudras, sons, mantras, visualitzacions, Yantras, mandalas, meditacions...

 

¡ALLIBERA TOT EL TEU POTENCIAL I ENERGÍA!

 

EQUILIBRA / SANA ELS TEUS PSICO-BIO-GENERADORS.

 


[1] http://www.lavanguardia.com/lacontra/20110909/54213913374/lo-que-pensamos-varia-nuestra-biologia.html

iStock_000008493480Small I a mi, què m’ aportarà aquest saber?

 

Unes excel·lents eines per a preservar i millorar la nostra salut.

 1. Equilibri mental

 • Pensaments en calma

 

 1. Equilibri emocional

 • Sentiments equilibrats

 

 1. Equilibri físic

 • Equilibrar òrgans

 • Regular funcions

 • Regular sistemes

4. Exercicis pràctics

 

 

 

 

MATERIAL SUBMINISTRAT

Dossier, fitxes plastificades de treball, fitxes tècniques, Yantras/ mandalas, CD de sons…

 

DURACIÓ I METODOLOGIA

El curs es realitza en un cap de setmana intensiu.

 • Dissabte de 9h a 14h, per la tarda de 16h a 20h30 i Diumenge de 9h a 14h.

 • Alternant treball pràctic i l’aprenentatge de totes les tècniques i teories per el seu ús.

 • Èmfasi en la part pràctica per a que aquest curs sigui una eina de transformació.

 • Lliurament d’una còmoda carpeta personal amb tot el material necessari (dossier, fitxes de treball, fitxes tècniques, mandalas, CD de sons...).

 

Fotolia_9022920_S

 

 

Contactar

Coneix a l'instructor dels cursos. Miquel Bru.